GRÆSKARSALAT

MED KRYDDERURTER, SPRØD MILD SPEGEPØLSE & BLÅBÆR-FRUGTSTANG

Det skal du bruge

1 hokkaido græskar (skåret i skiver)

100g Hanegal Mild spegepølse (skåret i små tern)

40g Castus Frugtstang med blåbær (skåret i små tern)

1 bundt dild (grofthakket)

1 bundt mynte (grofthakket)

1 bundt persille (grofthakket)

Ca. 75g feta (smuldret)

Sådan gør du

  • Læg skiverne af græskar på en bageplade. Vend med olivenolie og salt og bag dem i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 30 minutter.
  • Steg spegepølsen sprød på en pande.
  • Lad græskarret køle ned og anret det efterfølgende på et fad eller i en skål. Fordel den sprøde spegepølse, små tern af frugtstang med blåbær, krydderurter, feta og evt. lidt grofthakket ristet mandler over græskarret.

Opskriften er udviklet af Hanegal – mere end økologi. Produkterne fra Hanegal er altid økologiske og helt uden numre. Følg linket her og læs mere.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print