GrineBidder snacks og cornflakes toppe

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

Det skal du bruge

Chokolade: 

  • 3 spsk. kokosolie
  • 5 spsk. kakaopulver
  • 1 spsk. kanelpulver
  • 1,5 spsk. Easis Perfect Sød (eller anden flydende sødning)

Snacks:

  • 7 GrineBidder julevariant eller anden variant efter ønske
  • 1 frugtstang med æble og kanel, skåret i mindre tern
  • 40 g cornflakes

Sådan gør du

  • Smelt chokoladen og de øvrige chokolade ingredienser i en kasserolle ved laveste varme.
  • Vend GrineBidderne i chokoladen, bank overskydende chokolade af inden figurerne placeres på et spækbræt beklædt med stanniol
  • Vend cornflakes og frugtstang tern i den resterende chokolade. Brug en dejskraber for at få det bedste resultat
  • Tag en skefuld af cornflakes blandingen og form den som en ”top” på spækbrættet
  • Sæt spækbrættet med GrineBiddere-snacks og cornflakes-toppe i fryseren til de stivner.
  • Opbevar efterfølgende i en lufttæt beholder på frys.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print