Gulerodsbrud

Med Hanegal Facon og frugtstænger med figen

Hævetid: 1t 45 min. Tilb.tid: ca. 30 minutter.

12-14 stk.

Gør dine gulerodsbrud til noget særligt med Hanegal Facon og Castus Frugtstænger med figen! Denne opskrift løfter de klassiske gulerodsbrud til nye højder med en spændende kombination af salt og sødt. Hanegal Facon tilføjer en sprød, røget smag, der balancerer perfekt med den naturlige sødme fra frugtstængerne. Ingredienserne gør den saftige gulerodsdej endnu mere velsmagende og sjov at bage. Gulerodsbruddene er en legende måde at gøre dine bagværksprojekter mere spændende. Samtidig bevarer de den klassiske smag, vi alle elsker. Prøv dem til morgenmad, eftermiddagskaffen eller som en overraskelse i madpakken.

En magisk madpakke

Hvem siger, at madpakker skal være kedelige? Med disse gulerodsbrud bliver hver bid en lille overraskelse! Hanegal Facon og Castus Frugtstænger med figen tilføjer en sjov twist. Denne kombination gør bruddene til et hit for både børn og voksne. Det salte og søde spiller sammen på en uforglemmelig måde. De er perfekte til at have med på farten og kan nemt fryses ned. På den måde har du altid en smagfuld snack klar. Gulerodsbruddene er også en god måde at få flere grøntsager ind i hverdagen på. Det sker uden at gå på kompromis med smagen. Med disse brud i madpakken bliver frokostpausen hurtigt dagens højdepunkt.

Gulerodsbrud med personlighed

Disse gulerodsbrud er ikke bare lækre – de har masser af personlighed! Ved at tilføje Hanegal Facon og Castus Frugtstænger med figen, får du en bolle, der er både legende og smagfuld. Gulerødderne gør dejen saftig, mens facon og frugtstænger tilføjer en ekstra dimension. Det gør bruddene helt unikke. De er lette at lave og endnu lettere at nyde. Uanset om det er til morgenmad, madpakken eller som en hyggelig snack, er de perfekte. Hvis du vil prøve noget nyt og spændende, er disse gulerodsbrud det ideelle valg. De vil bringe ekstra glæde ind i hverdagen og i madpakken. Hver bid får dig til at smile, og måske bliver de en ny favorit.

Det skal du bruge

  1. 25g gær
  2. 4 dl lunkent vand
  3. 1 spsk. honning
  4. 400g hvedemel
  5. 200g fuldkornsmel
  6. 1½ tsk. salt
  7. 50g blødt smør (i mindre tern)
  8. 180g revet gulerod
  9. 1 æg
  10. 80g Hanegal Facon
  11. 80g Castus Frugtstænger m. figen (i små tern)

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet og rør honningen i.
  2. Tilsæt hvedemel, fuldkornsmel og salt og ælt det sammen i en røremaskine til en sammenhængende dej. Tilsæt de små tern af smør og ælt til dejen er lækker og smidig.
  3. Dæk skålen til med et viskestykke og lad dejen hæve i ca. 1 time.
  4. Hæld derefter dejen ud på et meldrysset underlag og tryk dejen lidt ud. Tilføj revet gulerod og lav en lille fordybning i midten, hvor ægget slås ud i. Tilføj Facon og de små tern af frugtstænger og luk dejen til omkring fyldet. Hak i dejen med en dejskraber eller en kniv til fyldet er blandet godt sammen med dejen og skær dejen ud i 12-14 brud.
  5. Placer brudene på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 45 minutter.
  6. Bag brudene i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 15-18 minutter til de er gyldne.
  7. Nyd dem lune med smør på eller frys dem ned til ugens madpakker.

Billeder

Del opskriften