Halloween-cheesecake

Fie fra @healthyliivingdk har kreeret denne lækre, cremede kage, der smager fantastisk og pynter så fint på bordet til halloween-festen.

Det skal du bruge

kagen

  • 100 gram havregryn
  • 50 gram solsikkekerner
  • 60 rugmel
  • 70 ølandshvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 35 gram olie
  • 60 gram Castus frugtpålæg figen
  • 5 mellem størrelse gulerod
  • 2 spsk skyr neutral
  • 3 æg

 

Cream cheese creme 

  • 3 spsk neutral smøreost (jeg brugte Philidelphia light)
  • 2 spsk appelsin marmelade
  • 3 spsk sukrin melis
  • 80 gram mørk chokolade (jeg brugte sukkerfri)

Sådan gør du

  • Start med at blande de tørre ingredienser sammen i en skål.
  • Bland olie, æg og skyr sammen og bland sammen med de tørre.
  • Skær frugtpålæg i mindre stykker.
  • Beklæd springformen med bagepapir og bag kagen i ca. 50 minutter ved 200 grader almindelig ovn.
  • Lad kagen køle godt af i køleskabet i minimum 2-3 timer.
  • Bland smøreost, marmelade og sukrin sammen og smelt chokoladen over vandbad.
  • Top kagen med cream cheese og mørk chokolade.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print