Halloween-snacks: Kirkegårdens mareridt

Med bare 4 ingredienser kan du skabe de perfekte små halloween-snacks, som vil egne sig perfektil til Halloween festen og skabe masser (u)hygge.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

Det skal du bruge

4 spøgelser

  • 4 frugtstænger med figen
  • 8 rosiner
  • Kokosmel
  • Chokolade (brugte i alt 30 g til begge opskrifter)
  • Glasur

4 gravsten

  • 4 skiver frugtrulle (efter eget valg)
  • Chokolade (se mængde ovenfor)
  • Glasur

Sådan gør du

4 spøgelser

  • Tril stængerne til “ukurante” kugler og vend dem i smeltet chokolade.
  • Drys med kokosmel, inden chokoladen størkner.
  • Sæt kuglerne på køl.
  • Sæt rosiner på som øjne. Lav en lille pupil i hver rosin med lidt glasur.
  • Lad spøgelserne “sætte sig” på køl.
  • De færdige spøgelser opbevares på køl i en lufttæt beholder.

4 gravsten

  • Skær skiver af frugtrullen og mas disse i ønsket størrelse, vend dem et par gange på et skærebræt, så de ikke klistrer fast.
  • Skær en lige bund og form siderne med fingrene.
  • Vend stenene i smeltet chokolade og lad disse størkne på køl.
  • Skriv RIP med glasur hældt i en frostpose og et lille hul klippet i spidsen.
  • Lad stenene sætte sig på køl og opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder i køleskabet.

Billeder

Del opskriften