Hindbærgrød

Spiser du og dine børn ofte havregrød til morgenmad, men mangler lidt variation og inspiration? Så kan vi anbefale denne lækre grød med friske hindbær, frugtstang med æble/hindbær og havregryn.

Opskriften er udviklet af Camilla Pejdal.

Det skal du bruge

  • 1/2 dl havregryn
  • 1 1/2 dl vand
  • 1/2 dl mælk
  • 1 frugtstang med æble/hindbær, skåret i små tern.
  • 5 friske hindbær
  • 1 knsp. salt

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser i en gryde, med undtagelse af mælken
  • Varm det op ved middelvarme under omrøring
  • Når grøden er ved at sætte sig tilsættes mælk
  • Kog det hurtigt op imens der røres
  • Kom det i en skål og pynt evt. med hindbær & lidt kokos

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print