Om Castus
Vores værdier
Her kan du købe Castus
Produkter
Frugtstænger
GrineBidder
Frugtpålæg
Frugtruller
Frugtfiduser
Funny Fish
Keep Me Going
Nyheder
ØKO Grinebidder
Kravlenisser
Inspiration
Opskrifter
Fra alle jer
Madpakker
Højtider
Mellemmåltider
Kreative Projekter
Sjove Lege
Kontakt
Reklamationer
Generelle henvendelser
Menu
Om Castus
Vores værdier
Her kan du købe Castus
Produkter
Frugtstænger
GrineBidder
Frugtpålæg
Frugtruller
Frugtfiduser
Funny Fish
Keep Me Going
Nyheder
ØKO Grinebidder
Kravlenisser
Inspiration
Opskrifter
Fra alle jer
Madpakker
Højtider
Mellemmåltider
Kreative Projekter
Sjove Lege
Kontakt
Reklamationer
Generelle henvendelser
Søg
Søg
中文
Hotdog
30 stk.
Madpakker
,
Mellemmåltider
,
Opskrifter
Det skal du bruge
1 pk gær
1,05 l vand
3 tsk salt
2-3 spsk sukker
3 spsk olie
200 g havregryn
100 g rugmel eller knækkede rug-/hvedekerner
1100 g hvedemel
Tilsæt eventuelt lidt solsikkekerner eller revet gulerod
Frugtpålæg eller frugtstænger efter eget valg
Sådan gør du
Dag 1
Rør gæren ud i det kolde vand
Tilsæt olie, salt og sukker
Derefter havregryn, rugmel og til sidst hvedemel
Dejen skal være ensartet og hænge sammen i en stor klump, men ikke fast som en almindelig bolledej, der kan æltes
Dæk skålen med film, og stil på køl natten over
Dag 2
Ovnen tændes på 200º (ca. 180º ved varmluft)
Bollerne formes med en ske, der dyppes i varmt vand
Efterhæver 10-15 min, inden de pensles med mælk og bages i 20-25 min
Når brødene er afkølede, skæres de halvt op.
Læg en skive frugtpålæg/halv frugtstang rullet ind i en skive hamburgerryg ned i brødet
Drys med agurketern
Billeder
Del opskriften
X