Julesnack med GrineBidder og marcipan

Der er ingen jul uden julesnacks og konfekt… I løbet af 10 minutter + køletid kan du imponere med de sødeste julesnacks med GrineBidder og marcipan.

Opskriften er udviklet af Camilla Pejdal.

Det skal du bruge

  • 7 GrineBidder – julevariant
  • 100 g marcipan (uden tilsat sukker)
  • 75 g mælkechokolade
  • 1 lille håndfuld hakket grøn pistacie

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Rul marcipanen til en pølse og skær den ud i 7 lige store stykker
  • Rul hvert stykke til en kugle og tryk massen helt flad
  • Læg marcipanen på en bageplade med bagepapir og bag dem i 6 minutter
  • Hak mælkechokoladen og smelt over vandbad
  • Dyp eller pensl toppen af hvert afkølede marcipanstykke, med den flydende chokolade
  • Placer en GrineBidder på toppen af hvert stykke
  • Drys med lidt hakket pistacie
  • Læg julesnacken på et stykke bagepapir og sæt på køl i ca. 30 minutter

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print