Koldhævede mysliboller m. jordbærfrugtstænger 

Perfekte til morgenbordet eller i madpakken

Leder du efter en nem og lækker måde at starte dagen på? Vores koldhævede mysliboller med Castus frugtstænger er perfekte til dig, der vil have et mættende og smagfuldt morgenmåltid – eller en energifyldt snack i løbet af dagen. De saftige frugtstænger tilfører bollerne naturlig sødme, mens nødder og kerner giver fylde og en skøn, sprød struktur. Med minimal indsats kan du nemt imponere både familie og venner. Start dagen med en velsmagende oplevelse, der kombinerer næring og nydelse på bedste vis!

Det skal du bruge

4½ dl vand

10g gær

1 spsk. honning/sirup

1 dl kærnemælk

400g hvedemel

50g fuldkornsmel

2 tsk. groft salt

 

Mysli:

80g/4 stk. Frugtstænger med jordbær

50g havregryn

50g ristede hasselnødder

50g græskarkerner

Sådan gør du

Skær frugtstængerne i små tern.

Hæld vandet i en skål og opløs gæren heri.

Tilsæt honning, kærnemælk og mysli, og bland det sammen. Tilsæt melet lidt efter lidt og rør rundt undervejs. Rør derefter salt i. Dejen skal ende med at have en tyk grødlignende konsistens.

Dæk dejen til og sæt den på køl natten over.

 

Morgenen efter: 

Tænd ovnen på 250 grader varmluft.

Brug to spiseskeer, fugtet i vand, til at fordele dejen ud i boller på en bageplade med bagepapir. Der skal cirka være 10 stk.

Sprøjt lidt vand på bollerne og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter til de er gyldne og sprøde i skorpen. Du kan også banke dem på bunden – lyder de hule, er de færdige.

Lad myslibollerne køle af på en rist og servér.

Billeder

Del opskriften