Konfektfrugtrulle

Prøv denne anderledes konfektfrugtrulle, som både børn og voksne vil elske og tilmed kan spise med god samvittighed.

Det skal du bruge

  • 250 g Castus frugtrulle efter eget valg
  • 50 g tørrede tranebær
  • 50 g smuttede mandler
  • 75 g pistacienødder
  • 2 spsk appelsinsaft
  • 75 g mørk chokolade
  • 50 g hvid chokolade og kagepynt
  • Pynt med paddehatte og kolibriblomster fra Specialkøbmanden eller pynt efter eget valg

Sådan gør du

  • Skær frugtrullen ud i små stykker.
  • Hak tranebær, mandler og pistacienødder fint.
  • Bland dem med frugtrullen og appelsinsaften, til massen er fast, og form den til en rulle.
  • Smelt den mørke og den hvide chokolade hver for sig.
  • Pensl hele frugtrullen godt med den mørke chokolade.
  • Læg en stribe hvid chokolade på toppen af rullen, og rids striber i den med en gaffel.
  • Pynt med kagepynt.
  • Lad til sidst rullen tørre på bagepapir.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print