Savanne- og skov smoothie bowls

med ØKO Grinebidder

15 minutter

2

Smoothie bowls er en fantastisk måde at starte dagen på. Vores opskrifter på Savanne- og Skovsmoothie bowls kombinerer friske og nærende ingredienser. Lav smoothie bowls nemt og hurtigt med vores enkle og velsmagende opskrifter. Savanne smoothie bowl byder på mango, æble og gulerod, mens Skov smoothie bowl indeholder jordbær, rødbede og banan. Begge bowls er toppet med ØKO Grinebidder, der tilføjer et sjovt og spiseligt element. Disse smoothie bowls er ikke kun nemme at lave, men også en fryd for øjet med deres dekorative toppings.

To nemme smoothie bowls

Savanne smoothie bowl er en eksotisk smagsoplevelse, der minder om en varm solrig dag på savannen. Ingredienser som frossen mango, revet gulerod og friske æbler giver en frisk og sød smag. Vanilje skyr eller yoghurt tilføjer en cremet konsistens, mens et skvæt limesaft giver en let syrlig kant. Lav smoothie bowls nemt og hurtigt ved at blende ingredienserne og dekorere med Grinebidder-dyr, solstråler af æble og gulerodssol. Den er både velsmagende og indbydende, perfekt til en energifyldt start på dagen.

Skov smoothie bowl er inspireret af skovens friske og jordnære smage. Den indeholder revet rødbede, frosne jordbær og banan, der giver en dejlig sødme og fyldig smag. Skyr eller yoghurt kan justeres efter præference, og citronsaft giver et forfriskende pift. Lav smoothie bowls nemt og hurtigt ved at blende ingredienserne og toppe med mynteblade, ymerdrys eller kakaonibs for en autentisk skovbunds-effekt. Grinebidder-dyrene tilføjer et legende element til denne smagsfulde bowl. Disse skov-inspirerede ingredienser gør Skov smoothie bowl til et sundt og tilfredsstillende valg.

Det perfekte mellemmåltid eller morgenmåltid

Smoothie bowls er det perfekte mellemmåltid eller morgenmåltid på grund af deres alsidighed og lækre smag. De kan tilpasses efter smag og behov, og kan pyntes med et væld af friske ingredienser. De er en visuel og kulinarisk fornøjelse, der både kan tilfredsstille sulten og glæde øjet med deres farverige og kreative toppings.

Det skal du bruge

Savanne smoothie bowl med mango, æble og gulerod

150g frossen mango

1 æble

1 gulerod (revet/små tern)

1 Øko Grinebidder med mango, æble og gulerod

Vanilje skyr/yoghurt (juster efter ønsket konsistens)

Limesaft

Pynt: 

Sol af gulerod

Solstråler af æble

Øko Grinebidder med mango, æble og gulerod (Savannens dyr)

 

Skov smoothie bowl med jordbær, rødbede og banan 

1 lille rødbede (revet/små tern)

1 håndfuld frosne jordbær

½-1 frossen banan

1 Øko Grinebidder med jordbær og rødbede (Skovens dyr)

Skyr/yoghurt (juster efter ønsket konsistens)

Citronsaft

Pynt: 

Mynteblade

Ymerdrys/kakaonibs

Øko Grinebidder med jordbær og rødbede

Sådan gør du

Savanne smoothie bowl med mango, æble og gulerod

Blend alle ingredienserne sammen i en blender og anret i skåle. Top med en skive gulerod som sol, trekanter af æble som solstråler og Grinebidder-dyr.

Skov smoothie bowl med jordbær, rødbede og banan

Blend alle ingredienserne sammen i en blender og anret i skåle. Top med mynte som blade og ymerdrys som jord så det ligner en skovbund, samt Grinebidder-dyr.

Billeder

Del opskriften