Linse wraps

4 ingredienser er det hele der skal til, for du har de lækreste linse wraps fyldt med god protein. De er helt perfekte til madpakken, eller som et godt alternativ til morgenmaden.

Opskriften er udviklet af Camilla Pejdal.

Det skal du bruge

  • ½ dl mælk (gerne mandelmælk)
  • 1 æg
  • 50 g røde kogte linser
  • 25 g havregryn
  • 1 knsp. salt
  • 1 knsp. peber

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienser med en stavblender til dejen bliver ensartet
  • Varm en pande (ca. 24 cm i dia.) med en smule olie
  • Hæld halvdelen af dejen på panden og fordel som en pandekage. Den vendes, når den er fast og gylden
  • Lav den sidste wrap på panden – og lad dem begge afkøle
  • Top med dit favorit fyld fx kylling, salat, tomat, agurk og små stykker af en frugtstang eller GrineBidder.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print