Mini bananpandekager – uden mel og tilsat sukker

Er du en rigtig pandekage elsker? Så skal du glæde dig … Mini banapandekagerne er helt uden tilsat mel og sukker, men fyldt med både figenstænger og lækker peanutbutter.

Med kun 4 ingredienser er mini bananpandekagerne perfekte når ungerne selv skal en tur i køkkenet. Selv de utålmodige unger. Mini bananpandekagerne kan nemlig være klar i løbet af 10 minutter.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

Det skal du bruge

  • 200 g moden banan (2 stk.)
  • 30 g peanutbutter
  • 3 figenstænger
  • 2 æg

Sådan gør du

  • Skær bananerne og frugtstængerne i mindre stykker
  • Blend alle ingredienser sammen til en ensartet og flydende masse
  • Steg mini pandekagerne på en blinispande eller anden slip let-pande
  • Vend pandekagerne med en bøjelig og tynd plasticspartel, så den skrøbelig dej ikke går i stykker. Pandekagerne vendes først når overfladen får godt med bobler
  • Læg de færdige pandekager på en rist hvor de kan afkøle let

Relaterede opskrifter

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print