Müslibar

Mums – müslibar til madpakken!

Det skal du bruge

  • 200 g mandler
  • 100 g usaltede cashewnødder
  • 150 g græskarkerner
  • 175 g havregryn
  • 25 g kokosmel
  • 1 pakke Castus frugtpålæg med kakao – hakket i små tern

 

Marinade

  • 100 g honning
  • 100 g peanutbutter
  • 1 æg
  • 1 dl vand

Sådan gør du

  • Hak mandler og cashewnødder groft, evt. i en køkkenhakker.
  • Bland hakkede nødder, havregryn, kokosmel, græskarkerner og Castus kakaopålæg.
  • Læg blandingen på en bradepande foret med bagepapir og rist i ovnen i ca. 15 min ved 175°.
  • Imens varmes honning og peanutbutter i en gryde. Kog det kort op, og pisk.
  • Tilsæt vand, og afkøl til stuetemperatur, og pisk herefter ægget i.
  • Hæld marinaden over massen og bland det, så det hænger sammen.
  • Beklæd et ovnfast fad (34×20 cm) og fordel massen heri.
  • Udglat overfladen med vand.
  • Bag den nederst i ovnen ved 175° i ca. 18 min.
  • Løft den bagte bund ud af formen og skær den i 30 stykker, når den afkølet.

 

TIP! I stedet for græskarkerner kan der bruges hørfrø, solsikkekerner m.m. Kan med fordel kommes i fryseren og gemmes.

 

Billeder

Del opskriften