Nem banankage med masser af smag

Glæd dig til en virkelig lækker og nem banankage med masser af smag og sødme. 7 ingredienser og små 35 minutter er det eneste der skal til, før du er klar til at serverer  til glæde for store og små.

Opskriften er udviklet af Maria Vestergaard.

Det skal du bruge

  • 4 æg
  • 100 g smør
  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 100 g frugtrulle figen
  • 75 g mørk chokolade
  • 3 (meget) modne bananer

Sådan gør du

  • Pisk æggene luftigt
  • Smelt smør og tilsæt til de piskede æg
  • Mos de modne bananer grundigt og tilsæt til æggemassen
  • Bland hvedemel, bagepulver og vaniljepulver godt sammen i en skål for sig og tilsæt til dejen
  • Rør det godt rundt sammen til en ensartet masse
  • Hak frugtrullen samt ca. 50 g mørk chokolade i grove stykker og tilsæt til dejen
  • Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir
  • Skær evt. en ekstra banan ud i tynde skiver og pynt kagen med skiverne
  • Bag kagen ved 175 graders varmluft i ca 25 – 30 minutter
  • Pynt med den sidste mængde grofthakket chokolade

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print