Pandekager med fuldkorn

Lækre sprøde pandekager med havregryn, jordbær og fuldkorn, som både store og små vil elske. Perfekte når der skal holdes fødselsdag, til morgenbordet eller et sødt lille mellemmåltid.

Det skal du bruge

  • 2 æg
  • ¾ dl havregryn
  • 1 frugtstang – Jordbær / Fuldkorn
  • 1 ½ dl kærnemælk
  • 1 spsk. rapsolie (eller anden)
  • 1 dl hvedemel
  • 1 knsp. fint salt
  • ½ tsk. natron
  • Vaniljekorn fra ½ vaniljestang
  • Lidt fedstof til bagning

Sådan gør du

  • Slå æggene ud i en skål, tilsæt havregryn og en frugtstang brækket i små stykker
  • Blend det med en stavblender til en tyk masse
  • Tilsæt herefter de øvrige ingredienser, og rør det godt sammen
  • Lad dejen hvile i 10 min
  • Bag pandekagerne på en pande i lidt fedstof

 

TIP! Server pandekagerne med en frugtsalat og hakkede mandler

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print