Tæl dagene til jul med Castus og PIBOCO

Castus giver energi til fantasi og nu kan du slippe den løs i en verden af smukke billedbøger med PIBOCO.

Fra d. 1. til d. 24. december 2022 kan du tælle dagene til jul med en ny bog fra PIBOCO, hver dag. Bogen er gratis tilgængelig på siden her. 

Nu er det nemlig tid til at læse sammen. PIBOCO skaber levende og legende fortællinger, der stimulerer børn til at lære at læse og tage på vilde eventyr til fjerne steder, hvor de kan lære nyt om andre kulturer. Læs mere om PIBOCO her.

Vi har hele 3 hovedpræmier på højkant og du kan deltage i konkurrencen både på Facebook, Instagram @castusdk og her på Castus.dk. 

Vind en ipad med et års abonnement til PIBOCO

Castus er et latinsk ord, men hvad betyder det?

Send din besvarelse, så er du med i konkurrencen om hovedpræmien:

En ipad, et års abonnement på PIBOCO og masser af Castus. 

Konkurrence-betingelser:

Der trækkes lod blandt de indsendte rigtige svar. Vinderen af hovedpræmien (en Ipad + et års abonnement til Piboco) kontaktes pr. e-mail i uge 50 2022. Vindere af de øvrige konkurrencer i perioden uge 42-50 findes løbende på hhv. Facebook, Instagram og blandt mailbesvarelser. Præmierne kan ikke byttes til kontanter. Behandling af dine persondata i forbindelse med konkurrencen – deltagers samtykke. Når du deltager i en af vores konkurrencer, registrerer vi de data, som du oplyser i formularen, så vi kan trække en vinder og overbringe præmien. I dette tilfælde dit navn og e-mailadresse. Når du oplyser disse data i formularen, giver du The Whole Company, Castus samtykke til at anvende dataene til ovenstående formål. Vi opbevarer disse data i konkurrence-perioden (fra uge 40 til uge 51 2022), så vi kan trække en vinder og kontakte vedkommende samt afsende præmien. Hvis det ikke lykkedes at få kontakt til vinderen, eller vinderen ikke ønsker at modtage præmien, trækker vi en ny vinder. Hvis du vinder en præmie, opbevarer vi dine persondata indtil en eventuel reklamationsret er overstået, da vi samtidig opbevarer oplysningen omkring din præmie. Dataene benyttes kun til dette formål, hvorefter de slettes. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på info@castus.dk, hvorefter vi sletter dine data, når vi har opfyldt vores lovmæssige forpligtelser. Du har ret til at anmode om indsigt i, hvilke persondata vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi heraf. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, til at anmode om berigtigelse eller sletning af de af dine persondata, som du mener, er ukorrekte, forældede m.v., og du kan anmode om, at behandlingen af dine persondata blokeres. Har du spørgsmål til vores behandling af dine persondata, eller vil du indgive en klage i den forbindelse, kan du kontakte The Whole Company ved at sende en e-mail til info@castus.dk.