Raw Sandwiches

1 form af 20x15 cm

Lækre små raw sandwiches, som kan nydes når lysten til lidt sødt melder sin ankomst. De er simple at lave, da bunden og toppen ganske enkelt blot består af vores frugtrulle. Den lækre karamelmidte består bl.a. af açaipulver, friske dadler og peanutbutter – der er altså garanti for veltilfredse maver med de lækre raw sandwiches.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

Det skal du bruge

  • 1 Castus frugtrulle (vælg din favorit variant)
  • 80 g. friske dadler (udstenet vægt)
  • 30 g. peanut butter (her: smooth)
  • 15 g. açaipulver
  • 1 dl. vand
  • 1/2 tsk. salt

Sådan gør du

  • Først laves bund og top.
  • Start med at dele frugtrullen i to lige dele og tryk så først den ene halvdel (skåret i mindre stykker) ud i en filmbeklædt form ved at bruge noget af filmen som låg til at trykke ovenpå.
  • Tag så bunden ud af formen (befriet fra film) og læg den på et spækbræt, mens du følger samme procedure for den sidste halvdel.
  • Stil på køl, mens du laver karamellen.
  • Blend alle ingredienserne i en foodprocessor med et par stop undervejs for at skrabe karamellen sammen.
  • Når massen er ensartet og med en cremet konsistens, smøres karamellen ud på bunden, og toppen presses let ned oven på karamellen.
  • Sæt det hele et par timer på frys og skær så ud i små sandwiches, som opbevares i en lufttæt beholder i fryseren for at bevare en fast midte.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print