Skolestart

Byg og vind med Castus og PlusPlus

Castus giver god energi til byggeri og nu er det din tur til at slippe fantasien fri.

Rul ned og se, hvordan du printer dit helt eget skoleskema og hvordan du deltager i konkurrencen om Castus og PlusPlus til en samlet værdi af 2000 kr. 

Byg og vind

Er du klar til at finde pille-fingrene frem? Nu skal der nemlig bygges!

Nu kan du vinde et helt års forbrug af Castus (52 poser) + en KÆMPE kasse PlusPlus. Præmien har en samlet værdi af 2000 kr. Det eneste du skal gøre er, at sende os et billede af tid flotteste PlusPlus-byggeri. Du kan bygge alt fra frugtstænger til spegepølsemadder. 

Her kan du deltage:

Du kan deltage i konkurrencen her på Castus.dk, i en butik nær dig eller på vores Facebook og Instagram konti, hvor der er fuld af skolestarts-ballade hele august!

Send dit billede lige her

Send dit billede til os her. Så er du med i konkurrencen om Castus og PlusPlus til en samlet værdi af 2000 kr. 

Konkurrence-betingelser:

Der trækkes lod blandt de indsendte billeder. Vinderen kontaktes pr. e-mail ml. uge 32 og uge 35 2023. Præmien kan ikke byttes til kontanter. Behandling af dine persondata i forbindelse med konkurrencen – deltagers samtykke. Når du deltager i en af vores konkurrencer, registrerer vi de data, som du oplyser i formularen, så vi kan trække en vinder og overbringe præmien. I dette tilfælde dit navn og e-mailadresse. Når du oplyser disse data i formularen, giver du The Whole Company, Castus samtykke til at anvende dataene til ovenstående formål. Vi opbevarer disse data i konkurrence-perioden (fra uge 30 til uge 36 2023), så vi kan trække en vinder og kontakte vedkommende samt overbringe præmien. Hvis det ikke lykkedes at få kontakt til vinderen, eller vinderen ikke ønsker at modtage præmien, trækker vi en ny vinder. Hvis du vinder en præmie, opbevarer vi dine persondata indtil en eventuel reklamationsret er overstået, da vi samtidig opbevarer oplysningen omkring din præmie. Dataene benyttes kun til dette formål, hvorefter de slettes. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på info@castus.dk, hvorefter vi sletter dine data, når vi har opfyldt vores lovmæssige forpligtelser. Du har ret til at anmode om indsigt i, hvilke persondata vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi heraf. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, til at anmode om berigtigelse eller sletning af de af dine persondata, som du mener, er ukorrekte, forældede m.v., og du kan anmode om, at behandlingen af dine persondata blokeres. Har du spørgsmål til vores behandling af dine persondata, eller vil du indgive en klage i den forbindelse, kan du kontakte The Whole Company ved at sende en e-mail til info@castus.dk

Find vores frugtstænger her