Tahin-bites

De er helt perfekte til en eftermiddags-craving, når klokken slår 16, som det sundere alternativ til slik og chokolade eller når der bare skal rå-hygges med ungerne.

Opskriften er udviklet af Mummum.

Det skal du bruge

  • 180 g frugtrulle efter eget valg
  • 1 dl vand
  • 130 g havregryn
  • 2 spsk. rå kakaopulver
  • 2 tsk. tahin (kan udelades)
  • 200 g mørk chokolade 70%
  • Sesamfrø til pynt
  • Mandelflager til pynt

Sådan gør du

  • Bland frugtrullen med vand.
  • Rør havregryn, kakaopulver og tahin i massen.
  • Gør et lille fad med bagepapir eller film klar. Pres massen godt ned i fadet og sæt det i fryseren i 1 time.
  • Tag det op af fryseren og skær din masse ud i små firkanter.
  • Smelt chokolade og overtræk dine små firkanter. Drys med ønsket fyld og sæt dem på en tallerken i køleskabet.
  • Kan holde sig 3-4 dage i køleskabet.

 

TIP!

Har du travlt? Rul massen ud til de lækreste tahin-kugler og sparfrysetiden.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print