Tebirkes med frugtremonce

Lækre lune tebirkes, perfekt til morgenbordet, eller som hygge til eftermiddagskaffen.

Opskrift udviklet af Camilla Pejdal

Det skal du bruge

  • 2 stk. Butterdejsplader fra frost, optøet.
  • 4 stk. Frugtstænger med æble og kanel
  • 1/2 Æble
  • 2 spsk. Mandelmel
  • 1 spsk. Kokosolie
  • 2 spsk. Kokosolie, smeltet.
  • 1 lille håndfuld blå birkes.

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Skræl og riv æblet
  • Bland æblet, frugtstænger, mandelmel og kokosolie i en foodprocessor og kør indtil der bliver en ensartet masse
  • Halvér de to butterdejsplader på langs
  • Fordel fyldet nederst på hvert stykke butterdej
  • Pensl 1 cm. af toppen med kokosolie og fold den nedover det nederste stykke (se gerne billedet)
  • Pensl toppen med kokosolie og drys med birkes.
  • Bag dine tebirkes i ovnen i 12-15 min. til de er fine gyldne
  • Køl af inden servering

Billeder

Del opskriften