Iiiiiiiidag er det Castus fødselsdag hurra hurra hurra!

I 1952 – for præcis 70 år – siden fik Henry en ide. Ideen udsprang af sin kærlighed til frugt.

Henry havde tidligere haft stor succes med at lave pålægsplader af chokolade – dem kender du helt sikkert? Den virksomhed havde han solgt og nu var der plads til noget helt nyt!

Henry besluttede sig for at forene tanken om pålæg i plader med hans kærlighed til frugt og sådan startede historien om Castus.

Vidste du forresten, at Castus betyder renhed og at brandet faktisk er opkaldt efter en cykelsmed? Den historie kan du læse lige her. 

Vind en fødselsdagsfest

Værdi 5000,- kr.

Nu har du muligheden for at vinde en fødselsdagsfest for dig og din klasse, dine venner og veninder eller måske dit fodboldhold – Du bestemmer helt selv!

Præmien:

 1 x Kagemand fra dit lokale bageri
Sodavand og Kakao
Castus madkasser og drikkedunke til alle 
Samsonite Penalhus

……. Og en masse dejligt Castus

Hvor mange års fødselsdag fejrer Castus i år?

Konkurrence-betingelser:

Der trækkes lod blandt de indsendte rigtige svar. Vinderen kontaktes pr. e-mail ml. fra uge 28 til uge 39 2022. Præmien kan ikke byttes til kontanter. Behandling af dine persondata i forbindelse med konkurrencen – deltagers samtykke. Når du deltager i en af vores konkurrencer, registrerer vi de data, som du oplyser i formularen, så vi kan trække en vinder og overbringe præmien. I dette tilfælde dit navn og e-mailadresse. Når du oplyser disse data i formularen, giver du The Whole Company, Castus samtykke til at anvende dataene til ovenstående formål. Vi opbevarer disse data i konkurrence-perioden (fra uge 28 til uge 39 2022), så vi kan trække en vinder og kontakte vedkommende samt overbringe præmien. Hvis det ikke lykkedes at få kontakt til vinderen, eller vinderen ikke ønsker at modtage præmien, trækker vi en ny vinder. Hvis du vinder en præmie, opbevarer vi dine persondata indtil en eventuel reklamationsret er overstået, da vi samtidig opbevarer oplysningen omkring din præmie. Dataene benyttes kun til dette formål, hvorefter de slettes. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på info@castus.dk, hvorefter vi sletter dine data, når vi har opfyldt vores lovmæssige forpligtelser. Du har ret til at anmode om indsigt i, hvilke persondata vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi heraf. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, til at anmode om berigtigelse eller sletning af de af dine persondata, som du mener, er ukorrekte, forældede m.v., og du kan anmode om, at behandlingen af dine persondata blokeres. Har du spørgsmål til vores behandling af dine persondata, eller vil du indgive en klage i den forbindelse, kan du kontakte The Whole Company ved at sende en e-mail til info@castus.dk.